пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

В період: з 01.02.2012 р. до 30.04.2013 р. навчання в ТЦ пройшли бібліотечні працівники таких ЦБС: Для бібліотечних працівників Коломийської та Городенківської ЦБС – 11 чол., які не проходили очного навчання в тренінговому центрі проводиться дистанційне начання за модулем 2 та модулем 3 (лютий, березень) Тематика навчання:
Модуль 2 – Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотеці.
Модуль 3 -  Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектного кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек.


Бібліотечні працівники, які пройшли   дистанційгне навчання  зможуть підвищити свій фаховий рівень, а отримані знання та навички застосувати в практику своєї роботи тим самим  надаючи нові бібліотечні послуги з використанням вільного доступу до Інтернет та оперативно і в повній мірі задовільняти інформаційні запити користувачів.

Для користувачів бібліотеки та тих, хто хоче навчатися працювати на ПК, та в Інтернеті (в основному соціально-незахищені верстви населення: пенсіонери, безробітні …  проведено 5-денні тренінги за тематикою: ,,Основи комп’ютерної грамотності” та  ,,Робота в Інтернеті” (лютий, березень).

Немає коментарів:

Дописати коментар